Hyyyysssch!!

Fest igår hos Becka o träffa massa människor man inte sett på länge:D idag vaknade man ju hos henne o sen bar det av hem igen till stallet o fixa hos gumman:)  som inte går rent så vilar lite nu men blir nog bra snart:)

Men har ju Persy aka. Herr gris att rida på :) imorrn blir det Marika träning med han o så måste jag fråga om jag kan praoa där :) fan heller att jag vill praoa på en pizzerie eller typ husqvana ab!!!!

Och nu ska ni få veta lite hysch hysch (; jag har köpt en till häst!! iiiihhhhh lille rackham the red :) han har gått igenom besiktningen och försakrings saken har sagt ok :D så nu är det bara att betala o så kvar :)



Persan på bilden :)




                                                                                             Älskar er
                                                                                               Maria

Gran canaria

Ojojoj har inte skrivt på jätte länge nu  och det har hänt maaaasssssaaa!!! Men först börjar vi på det viktigaste GRAN CANARIA!!! woooohhhooo :D

när jag var liten fick jag tusentas med klubbor på returangerna, nu fick jag maassa sangria istället woohooo:D fan va jag älskar det jag ska fan flytta dit!! sen träffade man ju världens mest perfekta mäniska!! my dreamguy vem fan hade trott han skulle va Norsk och det sorgliga är att jag nog aldrig kommer se han igen och kommer aldrig hitta nån som är så jävla underbar som han *ser drömande ut* haha

jaja nu är jag hemma igen men orkar inte skriva mer nu



             Älskar er/ saknar er/ puss på er

                               kram Maria
                                

RSS 2.0