!!!

Varför betyder jag inget för dig,
varför förstår du inte,
varför kan du inte prata med mig,
varför lämnade du mig,
varför ignorerar du mig
varför ljuger du för mig
varför håller du inte dina löften
varför litede jag på dig

Jag vet att den personen som det handlar om inte fattar vad hon gör men någon dag kanske hon fattar det men dagaen blir att vänta på för jag har till och med berättat det för henne men hon fattar inte vad hon gör. så ...... börja fatta något o sluta försöka vara någon du inte är jag är trött på dig o alla andra som inte kan vara sig själva och hela tiden ljuger man kommer ingenstans på det!

red naomi o monstret (percy) idag:) naomi va jätte fin och percy var jävligt lam o lyssnade inte när jag smälde till han med spöt!!!! (han brukar sparka mig tillbaka då)
   Imorrn blir det marika träning med båda 2 så får se hur det går :)



Miiiia :)

God jul :D

God jul allesammans o hoppas ni har en bättre jul än jag för detta är min värsta jul någonsin!!!

igår fixxade jag en lite vinterigade design på sidan men orkade inte ändra så mycket men lite mer vinter känsla bidde det ju ;)


Kram er älskling (som vill att ni som inte har ringt ska göra det nu)

Looooooooov:D

Jullov nu då :D woohhhooo!! först betygen o jag är inte missnöjd ;) ett till wooohoooo :D nu är det bara 6 dagar kvar till julafton o jag har inte köpt en enda julklapp jag börjar känna lite panik!!

Hittade en väldigt fin bild på älsklingen när hon hoppar o jag fattar inte hur jag vågar rida på en häst som blundar när den hoppar x)




Sen gjorde jag en mke fin bild :D





God Jul alla där ute :D
                                          
                                    // Maria

Utkast: Blondie här ...

Blondie här igen som känner stolt över att börja skriva på bloggen lite mer nu :D lucia i skolan idag då står längst fram :O men hade iallafall för typ cp barnen o nårra 6or! annars har det nte hänt mkt i jönköping den 18 blir det ingen pysseldag istället ska vi till rosenlundsbadet!!!!! västa stället på jorden dels för det suger o dels för jag är jätte alergisk på klor o deras bassänger är nästan bara klor i!!!! fast jag o ewe ska ha relax :D sola, bada bubbelbad o basta med hårinpackning :D ahhhhh

snart jullov då :D hoppas det blir lite göteborg men vet inte om jag hinner få se??
ses där isåfall alla snygga människor i götet

puss hejs in your fejs ;) som ewe sa (tror jag) (a


Maybe??

Jag vet att jga är jätte dålig på att blogga o säger hela tiden att jga ska bli bättre men jag är inte så bra på att hålla mina löften x) men nu lovar jag att jag ska försöka;)



maybe it will be like I want but maybe it won´t.

fyller år om en vecka:D wohooo!! vill ha pengar så alla älsklingar från göteborg,stockholm,lidköping och alla andra skickas lite vetja;)

har inte så mycket att säga ska snrt till stallet till plutten som jag har varit utanb i hela helgen :(

puss på er älsklingar<3

RSS 2.0